Antiquariaat Raster

Liefhebbers van kwaliteitsboeken en van antiquariaten met een eigen identiteit, zullen zich bij Raster waarschijnlijk goed thuis voelen. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de bezoekers, maar ook aan aspecten als inrichting en muziek. De oppervlakte van de winkel is beperkt, maar dat dwingt (gelukkig) tot de keuze voor kwaliteit. Overigens is het bij goed weer, als de kraam met verse boeken buiten staat, ook mogelijk om koopjes te vinden.

In de winkel is een halve wand vrijgehouden voor het exposeren van (stock)foto’s. Er worden (on)regelmatig exposities gehouden.

Op loopafstand van Raster zijn nog enkele antiquariaten te vinden en dat maakt met name op vrijdag en zaterdag een ‘boekenrondje’ door de wijk interessant.

Het Liskwartier, waarin Raster is gevestigd, is een van de mooiste wijken van Rotterdam. De Rodenrijselaan levert daar zeker een bijdrage aan. Met zijn statige platanen, maar ook door de aanwezigheid van een divers en kwalitatief goed aanbod aan winkels, horeca, een galerie en kunstgerelateerde en ambachtelijke bedrijven.

Antiquariaat Raster wil graag mooie en goede (foto)boeken verkopen – inkopen trouwens ook – , maar levert daarnaast ook met enthousiasme een bijdrage aan de sfeer en de leefbaarheid van het Liskwartier en Rotterdam.

Een leven zonder boeken en antiquariaten is dan misschien wel denkbaar, het is mét zeker aangenamer.

Eigenaar: Han van der Leur > Winkel: Rodenrijselaan 38 d, 3037 XG Rotterdam >Open: Vrijdag & Zaterdag: 11:00-17:30 uur > Tel. 010-466 66 23 > email: raster@luna.nl

Dit bericht is geplaatst in Winkel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *