Veel Privé-Domein (en Open Domein en Oorlogsdomein)

Privé-Domein van de Arbeiderspers is ongetwijfeld één van de mooiste literaire series ooit uitgebracht in Nederland. De reeks gaat richting driehonderdste titel en daarnaast zijn er ook nog tientallen boeken verschenen als Open Domein of Oorlogsdomein. Bij Antiquariaat Raster zijn nu zo’n 250 titels uit deze literaire en historische schatkamer te koop. Daar zitten ook enkele zeer gezochte nummers bij. De boeken zijn te verkrijgen in de winkel, maar zullen deels ook worden aangeboden op marktplaats.nl en de zeer interessante site privedomein.info.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Veel Privé-Domein (en Open Domein en Oorlogsdomein)

 1. Dick van Oortmerssen schreef:

  Dag Han,

  Wat heb je van Paustovskij in voorraad? Ik heb deel 3 van zijn memoires “Begin van een onbekend tijdperk”. Ik zoek dus de delen 1 en 2 (hoewel die pas zijn herdrukt in één band van de Russische Bibliotheek bij Van Oorschot), en de delen 4 t/m 6. Wat is eventueel je prijs?

  Met vriendelijke groet,

  Dick

  • Han van der Leur schreef:

   Goedemorgen,
   Ik zie nu pas dit bericht. Wat ik van Paustovskij heb, is te vinden op boekwinkeltjes.nl. Mogelijk heb ik nog meer titels. Ik kan dat pas over tien dagen nagaan. Het antiquariaat is komend weekend gesloten. Mailtjes naar raster@luna.nl zie ik zeker.
   Met vriendelijke groeten,
   Han van der Leur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *