‘Raster’ in Raster

DSC_0902Wendela Slok (foto) schildert en maakt grafisch werk. Tot haar onderwerpen horen – onder veel meer – boekwinkels. Boekwinkels ‘waar je bij toeval tegenaan loopt’, zoals Shakespeare and Company in Parijs en Donner en De Slegte in Rotterdam. En dus ook antiquariaat Raster in Wendela’s eigen Liskwartier.
Haar impressie van Raster hangt nu in de boekwinkel zelf.
Dat geeft een soort Droste-effect. Als ik van achter mijn bureau rechts van me kijk, zie ik op doek wat ik ook zie als ik recht voor me uit kijk: mijn eigen antiquariaat!
Meer over het werk van Wendela is te vinden op http://wendelaslok.viewbook.com/

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *